27 Mayıs 2012 Pazar

Akp Simdi de Kadın Bedenine Dokunuyor...


 Akp şimdi de kadın bedenine dokunuyor...

 Her şey "Yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz Uludere diyorsunuz." cümlesi ile başladı. Başbakan bu defa fena zırvaladı... Önce bir doktor(!) edasıyla sezeryan doğumu eleştirdi, arkasından da bombayı patlattı: "KÜRTAJ CİNAYETTİR !". Yani "Hey siz yatıp kalkıp Uludere diyen kadınlar! Siz hiç kürtaj yaptırmadınız mı ?  Bize katil diyorsunuz siz de katilsiniz." dedi. Daha da açmak gerekirse Akp masumiyetini(!) yine ispatladı.
 Evet doğrusu bu ya, Başbakan(!) açıkladı. Sezeryan kötü, kürtaj cinayet ! "Evde çamaşır-bulaşık makinası yok mu üç değil, beş çocuk yapın" diyen bir zihniyetden başka kim ne bekleyebilirdi ?
 Ama bu zihinyet bukadarla da bitmedi. Bir yandaş sosyal bir ağda bir vatandaşla kürtaj tartışması girdi. Kadına " Sen çok mu kürtaj yaptırdın, bu kadar bağırmanın nedeni bu mu?" diye soran Melih Gökçek bana "Ulan keşke anan kürtaj yaptırsaydı dedirtti.

 Bunca katliamların, her geçen gün artan kadın cinayetlerinin, yolsuzlukların, zehirleyen sütlerin sorumlusu da KADIN DOĞUM UZMANI Başbakan'dır(!). Ve ona verilecek en iyi cevap şudur: 
 " Her gün 5 kadın, babası, kocası, erkek kardeşi veya sevgilisi tarafından öldürülürken, ülkemizde zaten 5,5 milyon çocuk gelin varken, sadece evli kadınlar şiddete karşı koruma altına alınırken, sadece eşi ölmüş kadınalara sembolik maaşlar bağlanırken, 100 bin kadına eğitim, bakım, istihdam ve güvence sağlamak yerine devlet tarafından vesika verilirken, soruyoruz: Kim namuslu, kim ahlaklı, kim katil ? "
Kürtaj kadının en doğal hakkıdır ! AKP bedenime dokunma !

İrem KİRİŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder